joi, 8 martie 2012

Sporting v Man City

Sporting Lisabona şi Manchester City sunt împotriva fiecare seara altul în acest meci Europa League. Acest meci va fi jucat în stadionul Jose Alvalade din Lisabona şi, în opinia mea acest lucru trebuie să fie singurul avantaj uşoară pentru Sporting Lisabona, pentru a face o performanţă bună la domiciliu şi să asigure un rezultat pozitiv în faţa suporterilor lor. Spoorting de la Lisabona ştie foarte bine că Manchester City este o echipă foarte periculoasă şi trebuie să fi mulţumit chiar şi cu un egal in acest meci, aşa că am îndoiesc că vor juca în această seară felul lor propriu.

Manchester City este de a face foarte bine în acest sezon pentru a conduce Premier League, cu două puncte mai mult decât rivalul lor direct pentru titlul Premier League, Manchester United si se pare ca va da totul pentru a juca, chiar şi în acest turneu de Europa League. Ei au lăsat în urmă, la moment, în acest sezon de Premier League echipe puternice, cum ar fi Manchester Unted, Tottenham Hotspur, Arsenal, Chelsea, Liverpool şi Newcastle United. Sporting Lisabona nu se face atât de bine în Liga Portugheză de la momentul cauza stă în locul 4, fără o şansă de a ajunge la mai mult decât atât.

Manchester City are o mare oportunitate de a bate Libson sportiv din acest tur pentru a putea juca la domiciliu într-un mod mult mai calm asa ca ia bolnav Manchester City să bată Sporting Lisabona, ca de calitate dintre cele doua echipe este foarte mare în acest moment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu