miercuri, 7 martie 2012

BCM Pitesti - Asesoft Ploiesti

Incepand de astazi de la ora 17:45 locala romaneasca, BCM Pitesti primeste vizita CSU Asesoft Ploiesti.

BCM Pitesti este pe locul zece în campionat şi se luptă cu Energia Rovinari şi CSU Atlassib pentru playoff-ul ultimul loc. La moment, Pitesti, este 11-11, în timp ce celelalte două echipe sunt 12-10 astfel încât acestea au un munte mic de a urca, deoarece, în caz de puncte de nivel de la sfârşitul de sezon CSU Sibiu are parte de sus pe ele datorita capului de jocuri de cap.

Pe de altă parte CSU Ploiesti este pe locul al şaptelea, cu 14-7, dar ele sunt convulsivă pentru a prinde locul al treilea la finalul sezonului deoarece continuăm primele două locuri par a fi soluţionate deja.

Pitesti a fost o surpriză atunci când au reuşit să câştige Cupa în faţa unor echipe mai bune, cum ar fi Timisoara si Oradea, dar în liga sunt destul de inconsistant. Ei au reuşit să câştige departe gainst U Cluj, 75-72, dar a pierdut în ultima etapă de la domiciliu 59-62 împotriva Oradea. Asesoft pe de altă parte, se joacă mai bine şi mai bine şi două Cepulis şi Tica jucătorii care au fost cumpărate în această iarnă sunt aditions mari şi ambele sunt în începere de la cinci, mai mult decât faptul că tinde să fie Tica mainscorer a acestei echipe.

Calota de la Pitesti se pare destul de obosit şi în faţa a Vlahovic Szjarto şi el va avea probleme mai ales ca niciodata nu a avut jocuri bune împotriva Asesoft. Kinloch este omul principal de la Piteşti în coş, dar SHE exact tipul de jucător Burlacu îi place să joace contra, el este masssive, dar este lent şi el va fi în probleme fault de sigur împotriva Catalin. Line este scurt, pentru că aici, Pitesti, au avut unele jocuri mari, dar eu nu aşteaptă Asesoft pentru a acoperi această răspândire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu