sâmbătă, 3 martie 2012

Manchester City - Bolton

Manchester City şi Bolton sunt împotriva celuilalt astăzi, în acest meci Premier League. Acest meci va fi jucat în Etihad Stadium şi, în opinia mea acest lucru ar fi un avantaj enorm pentru Manchester City pentru a face o performanţă bună la domiciliu şi să asigure un rezultat pozitiv în faţa suporterilor lor.

Manchester City este, de fapt, în poziţia 1, lider în Premier League cu 63 de puncte din 26 de meciuri pe care le-au făcut în acest sezon. Se pare ca Manchester City nu va fi uşor să câştige titlul în Premier League în acest sezon ca Manchester United este la doar două puncte în spatele şi face foarte bine să fie la fel de mult mai aproape de cum va fi posibil. În altă parte Bolton stă în locul 19, cu doar 20 de puncte din 26 meciuri că echipa a jucat până acum. Bolton ar fi într-adevăr greu să fii în siguranţă în acest sezon ca la momentul află în zona de retrogradare şi de a fi în siguranţă trebuie să recupereze cel puţin un punct, dar de câteva săptămâni nu se poate face acest lucru.

Eu cred că Manchester City ar da totul pentru a câştiga acest meci, în cel mai simplu mod posibil, deoarece chiar nu vreau să se ocupe de presiune de la Manchester United a vedea, astfel, chiar o forma buna de Manchester City, la domiciliu, care a făcut foarte bine să câştige toate 13 meciuri decât bolnav ia Manchester City, cu încredere, în care să acopere handicapul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu